LEODANIA’S SWEDISH LOVE – KULD
Født: 4. august 2015

Mor: Eureka Muni Domus Corona
Far: Altonastigens Sommardagg
Leodania’s Swedish Love kuld mellem Altonastigens Sommardagg og Eureka Muni Domus Corona
blev født den 4. august, med 8 hvalpe klar til flytning ca. 4-6. oktober, 2015.
Såfremt du er interesseret i hvalp, kan du kontakte os på enten tlf eller mail.
Mor: Eureka Muni Domus Corona
Far: Altonastigens Sommardagg
Det er blevet til 4 hanner og 4 tæver. Alle mørke og kraftige.
Muni er en skøn, kraftig bygget tæve, med store talegaver. Når vi snakker med hende, så snakker hun løs med os. Skryder, brummer, smågør, piver. Det er simpelthen så sjovt. Det er klart og tydeligt, at hun ved, at vi kommunikerer med lyde. En klog dame! Vi regner med at hvalpene bliver rødlige, med mørke, mandelformede øjne, sort maske og bred skal.
Boss – Altonastigens Sommardagg – er en dejlig, ung mand med masser af livsglæde, og samtidig er han både afbalanceret og utroligt social. Faktisk er de to hunde ret ens i karakter. Han er høj, med god knoglebygning, lige ryglinie, dejlig, kraftig pels, helt sort maske, maskulint hoved og højt satte ører. Han har et godt, bredt bryst og en god, kraftig hale. Boss er skøn. Vi er vilde med ham her i kennelen.
Swedish Love kuldet – har en god lav indavlsgrad på 4% over 10generationer. Til sammenligning kan jeg sige, at Dansk Kennel Klub kun stiller krav om at indavlsgraden skal være på 6.7% på TRE generationer. Det ville svare til en indavlsgrad på over 25% over 10 generationer, eller rettere, det vil være tilladt at parre fætter og kusine!
Jo lavere indavlsgrad, jo mindre indavl, og jo mindre risiko for sygdomme, opstår der på grund af indavlen, hvor man dobler op på skjulte sygdomsgener.