Leodania’s Abba kuld er fra maj 2012 og efter vores sjove, stærke Muni og VeitEik

Født: 6. Maj, 2012
Mor: Eureka Muni Domus Corona
Far: Veit Eik vom Ossmann Stedter Grund
COI: 3,53% over 10 generationer
Muni - Leonberger
Veit-Eik v. Ossmannstedter Grund - den skønneste Leonberger hanhund
Muni har fået hvalpe for første gang. Det kunne hun godt lide. Faktisk så godt, at hun blev liggende hos hvalpene i næsten 2 hele uger, uden at gøre mine til at det var for varmt eller træls.
Hvalpene er kraftige, og karakteristisk for dem alle er deres fantastiske brystkasse. De er alle rimeligt brede, har gode vinkler, og det ser ud som om Muni’s mandelformede øjne går igen hos flere af dem. For ikke at glemme den røde farve.

ABBA kuldet har en indavlsgrad på 3,5% over 10 generationer. Igen en meget lav indavlsgrad, som vi jo går rigtig meget op i – kombineret med – NATURLIGVIS – en ret intensiv screening af linierne der ligger bag ved, for sygdomme, karakterbrist mv. Vi prøver at vide så meget som vi overhovedet kan om linierne, før vi beslutter os endeligt. Dette har vi en sygdomsdatabase til, som passes af os, og to andre repræsentanter i verden.

Muni er en meget snakkesalig ung tæve. Hun snakker, hyggebrummer, skryder med dyb stemme. Hun er utroligt legesyg, men kan på få sekunder slå over i den roligste pige vi har. Hun elsker at vade ud på området på egen hånd og bestige et par bakker eller andet.