Leonbergerhvalpe til salg

Update September 2017: Leonbergerhvalpe til salg

Vi har leonbergerhvalpe til salg. Født d. 9. Oktober 2017. Der er født 2 hanner og 4 tæver.

Kun 1 tæve tilbage til den rigtige familie med god tid til at have hund

Endnu et kuld Leonbergerhvalpe til salg i 2017:

Dette kuld Leonbergerhvalpe til salg på Leodania blev blev født d 9. oktober.

Leonbergerhvalpe til salg på Kennel Leodania
Leonbergerhvalpe til salg

Både Rosa og Simba er meget store, kraftige hunde, og begge er meget glade og livlige af natur. Ingen dominans i deres karakter. Vi kunne ikke lade være med at kombinere disse to, selvom Simba kun lige akkurat er blevet 2 år. Men han er simpelthen fantastisk lovende. Mørklødet i pelsen, sort maske, bredt hoved og højt satte ører der giver præcis det dér majestætiske og alligevel så venlige Leonberger udseende. Rosa er samme type, og begge to har en god fysik og godt bredt brystparti og lige ryglinje. Når vi har leonbergerhvalpe til salg på kennel Leodania, bestræber vi os altid på at kombinere forældrene, så deres hvalpe bliver bedst muligt egnede til terapihunde og familiehunde.

COI 10 generationer: 6%
Unikke forfædre over 30 generationer: 1214

– COI betyder indavlsgrad. Den stræber vi efter bliver så lav som muligt. Samtidig er det ekstremt vigtigt med så mange unikke forfædre som muligt i 30 generationer, for at sikre, at vi har et godt solidt avlsmateriale bag kuldene. Det er ALDRIG muligt at lave en indavlsgrad på 0 over fx. 10 generationer i raceavl. Men vi kan da komme så langt ned, at det ingen betydning har.

DU KAN LÆSE MERE OM VORES AVLSPRINCIPPER HER

DU KAN LÆSE MERE OM BEGGE KULD OG DERES UDVIKLING HER

Mor: Leodania’s Nice Cup of Espresso – også kaldet Rosa
HD: A
AD: 0
Tænder: komplet
LPN1: N/N
LPN2: N/N
LEMP: N/N
Højde: 72-73 cm.
Vægt: 56 kg.

Far: Leodania’s Swedish Simba Love
HD: A
AD: 1
Tænder: komplet
LPN1: N/N
LPN2: N/N
LEMP: N/N
Højde: Ca. 82 cm.
Vægt: ca. 65 v. 2 års alderen

Simba er meget ung endnu. Han nåede LIGE akkurat at blive 2 år gammel 🙂 – men vi vurderer, at han er meget, meget lovende. Stor, kraftig for sin alder, med lige ryglinje og gode vinkler. Han har et fantastisk hoved og en dejlig mørk maske, og så har han et skønt temperament og – ikke mindst – er ud af nogle sunde linjer.
Rosa er vores største tæve, og hendes hvalpe ser ud til at blive store som hende selv. Hun er meget elegant, med en god, lang krop, et dejligt blidt temperament, men også selektiv omkring hvem hun vil snakke med. Hun har et mørkt, kraftigt hoved, og sammen med Simba kommer hun til at lave nogle helt fantastiske hvalpe. Vi glæder os over dette skønne kuld af kraftige, store hvalpe!.