Hvalpe på Leodania

Leonbergerhvalpe på Leodania i 2017:

Leonbergerhvalpe på Leodania

Leodania’s Hope of New Africa kuld: Dette leonbergerkuld er mellem vores skønne Aura og dejlige, meget store Haddock – hvalpene er født den 25. september – alle hvalpe er solgt

Leonbergerhvalpe paa Leodania
Leonbergerhvalpe på Leodania – Leodania’s Hope of New Africa

Leonbergerhvalpe på Leodania : Aura har født den 25. September 2017. De to har allerede et kuld sammen. Og vi har set, hvordan dette kuld er vokset op til at være nogle helt fantastisk glade og – ikke mindst – sunde, smukke og velafbalancerede hunde. Her i huset får vi ofte besøg af et par stykker af dem, og de er ren fornøjelse at følge.

Hvis du er interesseret i en hvalp fra Leodania, skal du skrive til os på randi@leodania.dk eller ringe på tlf. 98542853 – SMS på 61309802

Du kan læse mere om vores avlsprincipper her

Du kan følge vore Hope of New Africa kuld her

COI 10 generationer: 3,73% – COI betyder indavlsgrad. Den stræber vi efter bliver så lav som muligt. Samtidig er det ekstremt vigtigt med så mange unikke forfædre som muligt i 30 generationer, for at sikre, at vi har et godt solidt avlsmateriale bag kuldene. Det er ALDRIG muligt at lave en indavlsgrad på 0 over fx. 10 generationer i raceavl. Men vi kan da komme så langt ned, at det ingen betydning har.
Mor:
Avra of the Leohill
HD: A
AD: 0
Tænder: komplet
LPN1: N/N
LPN2: N/N
LEMP: D/N
Far:
Leodania’s Winelord of Pomerol
HD: A
AD: 0
Tænder: komplet
LPN1: N/N
LPN2: N/N
LEMP: N/N

Haddock er ud af linjer som lever meget længe. Således er hans mor stadigvæk hos os. Gamle Gaia bliver 12 til September. Hans far er nu 8 år og er stadigvæk i avl.  Når vi planlægger Leonbergerhvalpe på Leodania er det netop livslængde og sundhed, der står virkelig højt på prioriteringen. Læs her om reservation af hvalp på Leodania

 

Leonbergerhvalpe paa Leodania 2017
Leonbergerhvalpe på Leodania – Leodania’s Exclusive kuld mellem den skønne, unge knajt, Simba Love og vores smukke Rosa

Leodania’s Exclusive kuld: Dette leonbergerkuld er mellem dejlige, flotte Rosa og unge meget lovende Simba – der er kun 1 tæve tilbage til en dejlig familie med tid til hund

Rosa har fået 6 store, kraftige hvalpe, den 9. oktober

Forældrene er begge høje og meget elegante i type. Begge med kraftige benstammer, og begge med et rigtig godt, bredt bryst. Det er noget vi lægger meget vægt på i vores opdræt, da begge dele er vigtige sundhedstegn, da det fortæller en del om, at de er i rigtig god fysisk form.

COI 10 generationer: 6%
Unikke forfædre over 30 generationer: 1214

– COI betyder indavlsgrad. Den stræber vi efter bliver så lav som muligt. Samtidig er det ekstremt vigtigt med så mange unikke forfædre som muligt i 30 generationer, for at sikre, at vi har et godt solidt avlsmateriale bag kuldene. Det er ALDRIG muligt at lave en indavlsgrad på 0 over fx. 10 generationer i raceavl. Men vi kan da komme så langt ned, at det ingen betydning har.

Du kan læse mere om vores avlsprincipper her

Mor: Leodania’s Nice Cup of Espresso – også kaldet Rosa
HD: A
AD: 0
Tænder: komplet
LPN1: N/N
LPN2: N/N
LEMP: N/N
Far: Leodania’s Swedish Simba Love
HD: A
AD: 1
Tænder: komplet
LPN1: N/N
LPN2: N/N
LEMP: N/N

Simba er meget ung endnu. Han nåede LIGE akkurat at blive 2 år gammel 🙂 – men vi vurderer, at han er meget, meget lovende. Stor, kraftig for sin alder, med lige ryglinje og gode vinkler. Han har et fantastisk hoved og en dejlig mørk maske, og så har han et skønt temperament og – ikke mindst – er ud af nogle sunde linjer.
Rosa er vores største tæve, og hendes hvalpe ser ud til at blive store som hende selv. Hun er meget elegant, med en god, lang krop, et dejligt blidt temperament, men også selektiv omkring hvem hun vil snakke med. Hun har et mørkt, kraftigt hoved, og sammen med Simba kommer hun til at lave nogle helt fantastiske hvalpe. Vi glæder os.