Eureka Muni Domus Corona – Muni blandt venner – er en af de gladeste Leonbergere vi kender. Hendes hale kan køre rundt i propel, så glad kan hun blive.

Muni er altid glad og mild og utroligt snakkesalig. Når hun kommer hen til os, så kurrer og grynter hun nærmest for at få lov til at indynde sig. Hun kan synge og hyle som en ulv, og hende og jeg tager os ind imellem en hyler, hvor vi sidder nogle minutter bare og hyler sammen. Det elsker hun højt.
Muni har mandelformede øjne – som det ønskes hos Leonbergere -, og øjnene er meget mørke. Ørerne er højtsatte, så hun næsten ligner en unghund. Hun er en kraftig dame, med meget kraftig knoglebygning. Hendes skulder og bryst er fantastisk, og hendes benstammer er kraftige og med parallel benstilling med normale vinkler bagtil og god ryglinien – når hun altså ikke lige går rundt og vader dovent og snupper lidt græs eller snuser til en blomst 🙂

Muni kan hoppe som en rodeohest, slå bukkespring og sparke. Hun er mild og på ingen måde dominant overfor nogen. Elsker alle hunde, og vil rigtig gerne lege. Alle hunde og mennesker er også velkomne her hos os, skal vi hilse fra hende og sige. Hun kommer altid løbende med halen i propel-stilling, for at være den første til at hilse overstrømmende på leonbergere der kommer på besøg.
Muni har givet os 3 skønne kuld, hvor flere af dem bor i udlandet. Hun er nu gået på pension.

Født: 12. maj 2009
Mor: Caelia Laelia Domus Corona
Far: Jadoble Zoef Zoef Toeter
HD: A
AA: 0
Øjne: Fri
LPN1: Fri (N/N)
LPN2: Fri (N/N)
LEMP: N/N
Tænder: Komplet saksebid
Højde: 71 cm.
Farve: Rød med sort maske
Udstilling Tid Præmiering Klasse
DKK, Bjerringbro 18.09.11 Excellent Åben
DLK, Holme Olstrup 29.10.11 Very Good Åben
DKK, Herning 05.11.11 Excellent Åben