Vi bor i et skønt rundtømmerhus fra USA, som vi selv har bygget. Der er ingen isolering, det klarer bjælkerne selv. Og det giver et indemiljø, som ikke fåes bedre, fri for støvmider, fri for fugt og skimmel.
Til hundene har vi indhegnet ca. 2 tønder land, hvor de kan færdes helt frit, med eng, skov, rødder, sten, græs og masser af kuperet terræn. Her kan de grave, sole sig, lege, finde spændende ting i skovbunden, holde øje med omgivelserne fra bakken.
Vi bor her på 9½ tønder land lige ned til Simons Mose, som er en gammel tørvemose, der idag ligner mere en sø end en mose. Vi har eng, skov og vand og den skønneste udsigt til et rigt fugleliv, svaler der bygger rede på vores bjælkehus og fanger insekter i vild fart i haven. Her er plads til vores store Leodania dag i Juli, hvor rigtig mange to- og firbenede mødes til en dag med fri leg, gåture, grill, swimmingpool, hygge, kage og masser af snak og nye venskaber.

Vi har boet her i snart 10 år. Vi arbejder løbende på, at det er et rigtigt hunde- og menneske paradis med pool for to- og firbenede, legeplads, træningsplads, boltringsplads til hvalpetræf mv. Kennel Leodania bor med leonbergere, katte og tusindvis af vilde fugle på 9½ tønder land og i vores vidunderlige rundtømmerhus

Livet med hundene går med samvær, socialisering på forskellig vis, træning, leg, og periodevis også svømning. Vi har altid et par stykker med ved Vesterhavet, eller hvis vi er ude at køre. Hver uge er der et besøg hos andre hunde, så de ser andre hunde også. Vi får besøg af andre hunde hos os, så de hele tiden er klar over, at deres territorium må betrædes af andre.

Vi har ofte hundefolk på besøg, og flere gange om dagen går vi sammen med hele flokken rundt på den indhegnede del af ejendommen, for at se, hvad der er sket siden sidst. Man tror det næsten ikke, men det er faktisk ret meget, der hver gang skal undersøges.
Når det sner, er hundene i gang fra morgen til aften. Musespor og mosegrisespor lige under sneen, lyde som er anderledes, leg med sne og andre ting, som nu har fået en ny lugt, optager en god snedag, så der snorkes igennem om natten.