Leonberger hunhund kan man være på mange måder. Der er tæven, pigen, tøsen og så er der Lady’en. På stamtavlen hedder Aura ‘Avra of the LeoHill’, og hun er en skøn leonberger lady, som vi har importeret fra Polen. Aura er en skøn, rolig leonberger, med en meget harmonisk udstråling

Det er en leonberger hunhund der ligger midt i flokken sådan rent rangmæssigt, præcis som jeg kan lide det. Aura er utroligt smuk, med sin sorte maske, mørke øjne og skønne lige pels. Hun har den naturlige evne til at stille sig selv, så hun tager sig allersmukkest ud. Aura har virkelig gode vinkler, og en god stærk knoglestruktur, lige ryglinje, god hals og bredt, dybt bryst.
En leonberger hunhund med en dejlig blid personlighed, god adaptionsevne, et smukt ydre og gode sunde aner. Aura passer utroligt godt ind i vores flok, og hun spiller rigtig godt sammen med de andre hunde her på Leodania.

Og så er hun en fuldstændig fantastisk mor! Når en leonberger hunhund får hvalpe, ses det tydeligt, om de virker afbalancerede eller ej i deres moderskab og yngelpleje. Aura fik sit første kuld den 26. oktober 2015, og hun har fra første sekund været helt med på, hvordan man var mor. Sådan!
Hendes hvalpe er selvfølgelig testet, og alle er testet til at være afbalancerede, med meget typiske leonberger personligheder.
Aura skal have sit næste kuld i slutningen af 2016 eller begyndelsen af 2017, afhængig af, hvornår hun kommer i løbetid.

Født: 3. Oktober 2011
Mor: Misty
Far: Baldur Psia Psota
HD: A
AA: 0 
Tandsæt: Normalt – saksebid
Øjne: Ingen anm. – undersøgt under narkose, så ikke certificeret
LPN1: N/N
LPN2: N/N
LEMP: D/N
Højde: ca. 70 cm.
Udstilling Tid Præmiering Klasse
DKK, Aarhus 25.08.12 Excellent, 3.plads Junior
DKK, Vejen 16.09.12 Excellent, CK, 1. plads, 3.bedst i køn, Res.Cacib Junior
DLK Hune 11.10.12 Excellent, CK, 2. plads Junior
Fredericia 09.12.12 Excellent Mellem
DLK Fuglebjerg 23.03.13 Excellent, CK, 3. plads Åben
DLK Herlufsholm 06.07.13 Excellent Åben