Denne skønne Leonberger hanhund hedder Haddock blandt venner. Han har alt det, som vi mener, at en avlshan skal have, og vi har selv brugt ham i en parring med vores Aura, og kommer bestemt til at bruge ham igen. For hvalpene er virkelig skønne!!
Hans far er Veit-Eik v. Ossmannstedter Grund, og hans mor var vores egen Gaia, Leodania’s Greta Garbo, som blev over 12 år gammel

Haddock er ca. 80 cm. høj, med kraftige knogler, perfekt vinkling, og helt lige ryglinje. Hans gode, kraftige macho-hoved, er helt typisk for en Leonberger han. Han har mandelformede, mørke øjne og ørerne er højt sat.
Pelsen er lige, og der er godt med mørke dækhår, over en rød-gylden bund.
Hans bevægelser er elegante og smidige.

Haddock er en meget legesyg leonberger. Præcis så “lalleglad” som vi gerne vil have en relativt ung leonberger han. Han er venligheden selv, elsker alt og alle, og hans karakter er helt utrolig. Han kan komme ind i enhver sammenhæng, og bare stå dér og lade sig lugte til, selv hvalpe finder han sig i, selvom han slet ikke er vant til dem.
Hans hvalpe med Aura er alle kraftige, og har en fantastisk sind.
Haddock er godkendt til avl, og vi planlægger som sagt flere kuld med ham. Men han er også til rådighed for udvalgte tæver, der opfylder vore krav til udavl, helse, karakter og ejers generelle holdning til opdræt.

Pedigree
HD: A
AD: 0
Tænder: Komplet, saksebid
LPN1: N/N
LPN2: N/N
LEMP: N/N
Højde: 80 cm
Vægt ca: 78 kg.