Leonbergeren, Gaia hedder egentlig Leodania’s Greta Garbo, og er fra september 2005 efter Leodania’s Blue Bayou og Soldronningens Leonard. Hun ligner både sin far og mor 🙂 En mild og glad pige med kraftigt skelet, bredt bryst, stærke ben, godt kraftigt hoved og meget tyk pels. Hun er ligeså mild som sin far og mor, og er utroligt nem at lære noget.

Der findes ikke noget bedre end at putte. Gaia putter overalt. I sofaen – helst på skødet. I stolen …. helst på skødet. I sengen …helst på skødet!!!.. eller ved siden af Randis skrivebord, med hovedet i skødet, så vi ikke kommer til at glemme hende 🙂 Hun elsker sine store vidder og besøger ret mange muldvarpe hver dag. Hun har lært et par tusind skruptudser at kende, men dem gider hun alligevel ikke at tygge på – mere. Da hun var mindre blev alt vores brænde smagt på, inden det skulle i brændeovnen. Gaia har været en fantastisk mor. Ved hendes første kuld kom vores JJ hjem fra Tyskland, kun 9 uger gammel. Gaia’s hvalpe var 5½ uger. Gaia lå og diede, da JJ kom ind af døren. Gaia inviterede bare JJ hen til sig, slikkede hende, og lod så JJ lægge sig ved siden af de små og få en tår. Det var temmelig fantastisk. Gaias hvalpe er meget blide og indtil flere bliver brugt til terapiformål. Hun hviler godt i sig selv – især hvis vi gider at kæle med hende 24-7. En hvalpekøber kom på besøg, og da der var gået en time, sad Gaia på hans skød med kroppen hvilende på bordet. Hun var startet på gulvet på normal vis, men havde så langsomt og næsten umærkeligt fået bevæget sig højere og højere op, for til sidst at ligge helt ind over ham.
Gaias helt store kærlighed – og det er gensidigt – er vores katte. Når Gaia ligger på gulvet og sover, kan vi være rimeligt sikre på, at der ligger en kat og ælter hende på maven og patter i hende pels. Når hun går tur, er der stort set altid en kat med.

Gaia er mor til mange skønne terapihunde og skønne familiehunde, samt til Haddock, Leodania’s Winelord of Pomerol, som vi har Storyteller kuldet (okt. 2015) efter. Haddock kan du læse mere om på hans egen side

Gaia er idag 12 år gammel. Det er meget gammelt for en Leonberger! Hun er stadigvæk rimeligt frisk, bortset fra at hun har valgt at blive stokdøv, så hun ikke kan høre, når vi siger NEJ 🙂

Født: 18. September 2005
Mor: Leodania’s Blue Bayou
Far: Soldronningens Leonard
HD: B
AA: 0/0
Højde: 68 cm.
LPN1: D/N
LPN2: N/N
Udstilling Tid Præmiering Klasse
DKK, Odense 18.02.07 Exc., 1. plads, Cert, BIM Unghund
DKK, Ribe 08.04.07 Exc. 1. plads Mellem
DKK, Vejen 11.08.07 Excellent Åben
DKK, Vejen 12.08.07 Excellent Åben
DKK, Herning 04.11.07 Excellent, 4. plads Åben
Næstved, 24.11.07 Very good Åben