Leodanias Links går til gode steder, som jeg varmt kan stå inde for. Det er typisk gode træningssteder, gode dyrlæger, gode steder at handle, gode mødesteder mv.

Og så er der selvfølgelig også lige et par links til de steder, som vi samarbejder med.

TRÆNING:

Vi går kun ind for de positive metoder. Derfor vil der her udelukkende være links til steder, som vi kan stå inde for.

Harmonisk Hundecenter i Valby
En sød og dygtig instruktør. Lotte bruger kun de positive træningsmetoder, hvor klikker kan indgå. Der er en rigtig god intro-dag og så får du også en teori, der understøtter træningen. Der trænes i Valbyparken, i Vanløse ved Damhusengen, og så i Gentofte.

Positiv Træning Aarhus

Klikkertræning i Tranbjerg ved Aarhus, hvor kun positive metoder bliver brugt.

DKK træning i Viby v. Aarhus

DKK – Dansk Kennel Klub – har også træning, især i de større byer. Trænerne i DKK følger – ligesom i DCH – en fast uddannelse, så alle har samme grunduddannelse. Vi har ikke selv en erfaring med stedet, men fordelen er, at der føres opsyn med trænerne, og de kommer på efteruddannelse.

DYRLÆGER:

Næstvedegnens dyrlægecenter – Evidensia

En fantastisk dyrlæge. Lad mig her anbefale Jens Knudsen som den førende indenfor fx. kirurgi og hunde. Der er mange dyrlæger, og stedet er superprofessionelt. Vi har brugt denne dyrlæge i mange år til røntgenfotografering af vores hunde (HD og AD)

Odder dyreklinik

Dyrlægerne Jan og Jacob er klar til at yde en top service for dig, der bor nede syd for Aarhus. Vi bruger dem til bl.a. check af rette parringstidspunkt, men også andre ting, som kræver en lidt større ekspertviden. Super skønne mennesker, og dejlig service.

Skørping dyreklinik

Gry Rauff Mikkelsen er den fantastiske dyrlæge bag denne lille og hyggelige klinik, hvor du altid er velkommen, og hvor der altid bliver fulgt op på din hund eller kat efterfølgende, med enten en SMS eller et ring, for at høre, hvordan det går. Det er vores daglige dyrlæge, som på alle måder opfylder vores behov.

 

FYSIOTERAPI, MASSAGE, GENOPTRÆNING I VAND og KIROPRAKTIK

Magtor

Christian Hembo er den bærende kraft (uanset hvad han selv siger 🙂 ) – i denne fantastiske klinik Nordvest for Aarhus i Hinnerup. Han kan noget med fingrene og hænderne, og har et helt eminent tag på hundene. Vi bruger ham, fordi vi tror på, at en giganthund har behov for at blive efterset i skelettet ind imellem, fordi den jo også er tung. Magtor har også en dyrlæge ansat.

Hundehjertet

Annette Thomsen har denne dejlige klinik i Sønderborg, med massage, fysioterapi og osteopati (blid kiropraktik), genoptræning, kranio sakral terapi og laserbehandling. Hun har rigtig mange års erfaring, og elsker hunde! Besøg hjemmesiden, og gå ind under AKTIVITETER for at se, hvilke behandlinger der tilbydes